Categories: Алтернатива, Настани

Разговор на тема „Македонскиот роман и современите тенденции во светската книжевност“

Во просториите на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје (голем амфитеатар, А3), денеска (четврток, 16 мај) во 13:00 часот ќе…

Повеќе