Хороскоп

Неделен хороскоп 12.09 – 18.09.2016

Овен Проблемите со финансиите ќе продолжат и оваа недела. Најдобро е да се консултирате со некој стручен за таа област и да не преземате ризици. Не се плашете гласно и јасно да си го искажете ставот на работното место. На љубовен план, очекувајте некоја неочекувана покана за настан на кој ќе треба да присуствувате. Бик […]