Categories: Вести, Македонија

„Студентски пленум“ ја напушти седницата на УКИМ, откако им беа исклучени микрофоните

Четворицата претставници на „Студентски пленум“ ја напуштија седницата на Ректоратот на Универзитетот „Кирил и Методиј“ на која треба да се…

Повеќе