Алтернатива Настани

TOUR DE GALICICA 2016

Сподели:

MDtourdegalicica2016sportskinastani

Галичица, 17 Јуни

По трети пат се одржува велосипедска рекреативна тура “TOUR DE GALICICA 2016 Терминот е третиот викенд во јуни (од 17 до 19). Забавниот дел ќе биде на 17 и 18 јуни, а главниот настан, рекреативната тура на 19 јуни во недела.

Сподели: