СЕВЕРОИСТОЧЕН РЕГИОН – регионален саем

Сподели

MDregionalensaemsaemi

 Public Room, 15 Јуни,

Запознајте ги производите, вкусната храната и природните убавини кои ни доаѓаат од североисточниот регион на Македонија!