Алтернатива Музика и Филм Настани

“ТРИАГОЛНИК НА ТАГАТА” во Кинотека од 1-ви февруари

Сподели:

 

ТРИАГОЛНИК НА ТАГАТА добитникот на канската „Златна палма“ за најдобар филм во 2022 година, и еден од најнаградуваните филмови на европските филмски награди на ЕФА – освојувајќи ги наградите за најдобар филм, режија и сценарио, како и за најдобар актер – во ФЕВРУАРИ, на Кинотечниот репертоар, со следниве термини:
 
1 ФЕВРУАРИ ( СРЕДА) 20:00 ч.
3 ФЕВРУАРИ (ПЕТОК) 20:00 ч.
4 ФЕВРУАРИ (САБОТА) 20:00 ч.
11 ФЕВРУАРИ (САБОТА) 20:00 ч.
17 ФЕВРУАРИ (ПЕТОК) 20:00 ч.
20 ФЕВРУАРИ (ПОНЕДЕЛНИК) 20:00 ч.
24 ФЕВРУАРИ (САБОТА) 20:00 ч.
Влезница: 150 ден.
Сподели: