Алтернатива Настани

Запален е василичарскиот оган во водите на Охридското Езеро (ВИДЕО)

Сподели:

 

 

Нуркачите од Нуркачкиот центар АМФОРА на необичен начин им ја честитаат Стара нова година и Василица на православните христијани.

 

Сподели: