АЛШАР 2016

Сподели

MDalsar2016sportskinastani

Кожуф,11 јуни

 Здружението Тиквешки Точакџии, има чест да Ве повикаат да учествувате на првиот отворен фестивал во недопрените предели на Кожув планина ,со посета и запознавање на мистериозниот АлШар.

,,Допри го сонцето-Откриј ја тајната за почетокот на светот”

-Голема Планинска велосипедска тура 52Км

-Мала Планинска велосипедска тура 28Км

-Планинарење

-Фамилијарен излет

-Ликовна колонија

-Културно забавна програма за време на целиот настан

Дополнителни детални информации за сите точки од програмата ќе бидат дополнително објавени.