Алтернатива Настани

#ДОМА: Последните бедеми на европската природа (ВИДЕО)

 

 

Патуваме низ дел од заштитените подрачја во Македонија, Србија и Хрватска обидувајќи се да сфатиме што можеме да научиме едни од други кога станува збор за нивното управување. Папук, Засавица, Караслари, Тиквеш, Дојран и Смоларските водопади се само дел од жариштата на биодиверзитет на Балканот – смарагдот на европското природно наследство.

 

Сподели: