Алтернатива Настани

Дома: Западен Балкан и проблемите со животната средина (ВИДЕО)

Сподели:

 

Земјите од Западен Балкан, делат слична историја, граници и природни вредности. Но, дали тие ги делат и истите проблеми со животната средина?

 

 
 
Водител: Ѓорѓи Нешкоски
Автор: Кирил Арсовски Пржо
Режија: Ана Алексовска
Камера: Иван Поповиќ, Љубомир Домазетов, Михајло Јелисавчиќ, Артан Рама
Новинари: Светлана Ѓорѓевиќ, Артан Рама
 
 
 
Сподели: