Алтернатива Настани

ЕДУИНО Игратон – креативен предизвик: Целата држава учи и игра!

Сподели:

 

Последниот ден од ЕДУИНО Игратон – креативен предизвик: Целата држава учи и игра! Ова се денешните активности:
 
Трка на емоции
 
 
 
Преземете ги потребните информации, материјали и шаблони преку клик на активноста на следнот линк: https://www.eduino.mk/igraton-uciliste/
5.Препознај ја емоцијата
 
 
 
Преземете ги потребните информации, материјали и шаблони преку клик на активноста на следнот линк: https://www.eduino.mk/igraton-gradinka/
Воден цртеж
 
 
 
 
Преземете ги потребните информации, материјали и шаблони преку клик на активноста на следнот линк:
 
Не заборавајте да ги пополните формите за пријавување на активност во зависност од тоа во која категорија учествувате (училиште, градинка и домашни услови).
 
 
Формите за поднесување на активност се отворени до 23:59 вечерва!
 
Наскоро ќе објавиме повеќе информации околу лотаријата која ќе се одржи на 6ти декември следната седмица!
 
 
Сподели: