Вести Изјави Македонија Ударни вести

Филипче: Да не дозволиме да се преполнат болниците (ВИДЕО)

Сподели:

 

“Да не дозволиме да се преполнат болниците. Системот не може без граѓаните и сите сме важни во овој процес. Да ги почитуваме мерките бидејќи тоа истовремено значи почит и за здравствените работници. Секој од нас мора да ја разбере сериозноста на она што ни претстои” – порача министерот за здравство, Венко Филипче.

 

Да ги почитуваме мерките бидејќи тоа истовремено значи почит и за здравствените работници.

Да не дозволиме да се преполнат болниците. Системот не може без граѓаните и сите сме важни во овој процес. Да ги почитуваме мерките бидејќи тоа истовремено значи почит и за здравствените работници. Секој од нас мора да ја разбере сериозноста на она што ни претстои.

Gepostet von Венко Филипче am Mittwoch, 23. September 2020

Сподели: