Вести Изјави Статуси Ударни вести

Кекеновски: Драг Димитриев немој со така евтини и проsирни финти

 

Димитриев за Груевски: ,,Не можам да одземам нешто што не сум му дал”.

КЕКЕНОВСКИ до ДИМИТРИЕВ: 

“Пратенику Димитриев отвори го Деловникот и прочитај ги членовите 11 – 19. По поминати толку години во извршната и законодавната власт белким не заборави дека постои Верификациона комисија која на почетокот на конституирањето на секој состав на Собранието го верификува мандатот на секој пратеник. 

Со самото твое гласање (како пратеник) за Извештајот на Верификационата комисија и ти си учесник во давањето мандат на дотичниот.

Драг Димитриев немој со така евтини и проsирни финти.”

ФБ статус, Јове Кекеновски

Сподели: