Алтернатива Настани

МАКФЕСТ 2016

Сподели:

Дом на Култура Ацо Шопов, Штип

Почеток на фестивалот:  2 Јуни, 20:30ч

mak

Макфест 2016 e фестивал на поп музика кој секоја година се одржува во Штип, Македонија. Фестивалот има две полуфинални и една финална вечер.

Макфест има долга традиција, по прв пат се одржа во 1986. Оваа година ќе учествуваат и интерпретатори од странство.

 

 

Сподели: