Алтернатива Настани

Меѓународниот празник на шегата и смеата беше одбележан во ЈП Лајка

Сподели:

 

Меѓународниот празник на шегата и смеата денес беше одбележан во ЈП Лајка. 

Нашите колеги Африка, Цунами, Кате, Мoни и Бони позираа во најразлични костими. Кучињата несомнено уживаа во оваа првоаприлска приказна исполнета со забава и смеа.

 

 
Сите овие прекрасни крзнени пријателчиња сеуште го бараат својот дом. За апликација за вдомување пишете на vdomi@lajka.com.mk.
Сподели: