Вести Изјави Ударни вести

Мицкоски: Не ја гледам повеќе потребата од учество на ВМРО-ДПМНЕ во Собранието

 

-” Навистина не ја гледам повеќе потребата од учество на ВМРО-ДПМНЕ во Собранието. Во текот на денов ќе имаме Извршен комитет, ќе разговараме на оваа тема и јавноста ќе биде навреме информирана за следните чекори на ВМРО-ДПМНЕ” – изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Сподели: