Алтернатива Настани

НАСТАНИ

Сподели:

 

МАН 2 – Македонски Алтернативни Награди

 Градски Парк, 28 МАЈ

Повторно и овој Мај, оваа 2016-та ПРОЛЕТ на 28-миот ден, сабота, ПО ВТОР ПАТ ќе се оддржат М.А.Н. наградите. Оваа година, покрај НАГРАДАТА ЗА ОСОБЕН ПРИДОНЕС И РАЗВОЈ НА МАКЕДОНСКАТА АЛТЕРНАТИВНА СЦЕНА, која минатата година ја доделивме на 34 ЗАСЛУЖНИ ДЕЈЦИ (истата награда оваа година ситурно ќе биде доделена на повеќе од 15 ЛЕГЕНДИ на македонската сцена), Бла Бла Тв и сите ВИЕ,ценетти истомисленици и соборци за УРБАНА КУЛТУРА ЌЕ ГИ ДОДЕЛИМЕ СЛЕДНИВЕ НАГРАДИ :

MDman2manifestacii

* НАЈДОБРА АЛТЕРНАТИВНА ПЕСНА ЗА ПЕРИОД ПОМЕЃУ МАН

* НАЈДОБАР АЛТЕРНАТИВЕН СПОТ ЗА ПЕРИОДОТ ПОМЕЃУ МАН

* НАЈДОБАР АЛТЕРНАТИВЕН АЛБУМ ЗА ПЕРИОД ПОМЕЃУ МАН

* НАЈДОБАР АЛТЕРНАТИВЕН КОНЦЕРТ ЗА ПЕРИОД ПОМЕЃУ МАН

*АЛТЕРНАТИВНИ МЛАДИ АРТИСТИ И БЕНДОВИ

*АЛТЕРНАТИВЕН ЕВЕРГРИН

* ВЛИЈАНИЕ

* НАЈДОБАР ГРАФИТИ АРТИСТ

* НАЈДОБАР ТАТУ АРТИСТ

*ПРОМОТОР НА МАКЕДОНСКАТА АЛТЕРНАТИВНА МУЗИКА НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА

* ТУРНЕЈА НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА ЗА ПЕРИОД ПОМЕЃУ МАН

* НАЈДОБАР АЛТЕРНАТИВЕН ГОСТИН ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ПЕРИОД ПОМЕЃУ МАН

*АЈДОБАР АЛТЕРАНТИВЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ПЕРИОД ПОМЕЃУ МАН

*НАЈДОБАР МУЗИЧКИ ФИЛМ ЗА ПЕРИОД ПОМЕЃУ МАН

Сподели: