Алтернатива Настани

ПИВО ФЕСТ 2016

Сподели:

MDpivofest2016hranaipijalok

Прилеп,  14 Јули

Од 14 до 17 јули ќе се оддржи овогодинешниот фестивал на пивото „Пивофест 2016“.

И за овој 14. по ред „Пивофест“, повелете на добра забава, музика и скара.

На овогодинешниот фестивал на скарата и пивото во Прилеп досега својот настап го имаат потврдено: Аца Лукас, Каролина Гочева, Хари Мата Хари, Самостални референти, Рада Манојловиќ, Куку Леле, Александра Радовиќ…

Општина Прилеп сеуште го нема откриено главното име, главната ѕвезда, која ќе настапи на фестивалот, наското ќе бидe објавено.

Сподели: