Пристигна клупата на Горан Стефановски која ќе го краси Дебар Маало

Сподели

 

Во Скопје пристигна клупата на бардот Горан Стефановски, чие поставување во Дебар Маало го одложи пандемијата.

“Иднината никако да дојде, минатото никако да си отиде, а ние овде глумиме сегашност” – „Тетовирани души”; Горан Стефановски
 
Спомен обележјето на големиот Горан Стефановски конечно пристигна и за неколку дена ќе го краси неговото Дебар Маало”, изјави градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ.