Промоција „Уметноста и дрогата: Стимулирана имагинација“ од Јасмина Котевска

Сподели

 

Утре, на 19. ноември во Галеријата на ФЛУ – Скопје, со почеток од 14.30 часот ќе се одржи промоција на книгата „Уметноста и дрогата: Стимулирана имагинација“ на историчарката на уметност Јасмина Котевска.

Промотор на книгата е проф. д-р Владимир Мартиновски
Издавач: Обликовна, Скопје.