Вести Македонија Топ теми Ударни вести

РЕАКЦИЈА: АРС ЛАМИНА технички ја уреди книгата и ја испечати, без никакво мешање во нејзината содржина

По скандалот со спорните песни на Збирката поезија на Агенцијата за млади и спорт, директорот Дарко Каевски  изјави: „Не ми е јасно зошто јас како Дарко Каевски фигурирам како уредник на Збирката. Веднаш ќе испратам официјално барање до издавачката куќа “Арс Ламина”, за да ми објаснат зошто донеле таква одлука, кога во претходните години директорот […]