Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Системот за прием и издавање на лични документи нема да работи од 11 до 16 јуни

  Поради надградба на системот за лични документи, од  11. јуни (петок), започнувајќи од 16 часот, заклучно со 15. јуни (вторник-во текот на целиот работен ден до 20 часот), нема да биде во функција системот за прием и издавање на лични документи (лична карта, пасош и возачка дозвола) во Скопје, соопштуваат од Министерството за внатрешни […]