Вести Македонија Ударни вести

Личните документи од 23 до 27 јуни нема да се издаваат поради миграција на системот

  Поради миграција во нов систем, од 23.јуни започнувајќи од 21 часот, заклучно со 27. јуни, до 21 часот, нема да биде во функција системот за прием и издавање на лични документи: лична карта, пасош и возачка дозвола, соопштуваат од МВР.   Од тие причини се известуваат граѓаните кои имаат закажано термин за аплицирање за […]