Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

За обединувањето околу нашата заедничка историја – цар Самоил erga omnes (IІI)

  Текстот е одговор на блогот „Обединување околу „историски вистини“ или околу различности? (II)“ од Огнен Вангелов и Љупчо Ристески, објавен на…

Повеќе