Categories: Вести, Македонија, Спорт, Ударни вести

Европски куп во далечинско пливање, олимписка дисциплина 10 километри во Охрид

  Премиерот Зоран Заев денеска официјално го означи почетокот на „Европскиот куп во далечинско пливање, олимписка дисциплина 10 километри“ во…

Повеќе