Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Голем број граѓани на велосипедското дефиле во Скопје, по повод Денот без автомобили

  Голем број граѓани на велосипеди се вклучија во големото велосипедско дефиле што денеска се возеше по улиците на Скопје,…

Read More