Вести Македонија Став Ударни вести

Град Скопје: Институциите да направат истрага за извидничкиот одред

  Град Скопје обезбедува финансиска поддршка на многу манифестации и проекти од областа на образованието, социјалата, културата, спортот, но на никој начин не е вклучен во организацијата на тие проекти. По вчерашната објава и информации итно го прекинавме финансирањето на споменатиот извиднички одред, информираат од Град Скопје. Град Скопје бара од институциите на правдата да […]