Вести Македонија Ударни вести

Кампања „16 дена активизам против родово базираното насилство“

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска се обрати на Форумот во рамки на Кампањата „ 16 дена активизам против родово базираното насилство“ во организација на Канцеларијата на УНДП во Скопје  и Владата на Република Северна Македонија. На Форумот видео  обраќање имаше  министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, а поздравни обраќања имаа […]