Алтернатива Настани

Промоција на новата книга „Торонто експрес“ на Зоран Спасов-Ѕоф

  Новата книга „Торонто експрес (Тибам штркот апдејт)“ од Зоран Спасов Ѕоф, ќе биде промовирана утре, на 7 декември, со почеток во 20 часот, во книжарницата Literatura.mk Superstore во „Ист гејт мол“.     „Торонто експрес“ е ново, дополнето издание на популарната книга и литературен првенец на Ѕоф, „Тибам штркот“, во издание на „Попули“, дел […]