Алтернатива Македонија Настани Спорт

Coca-Cola Дедомразовската трка се враќа во Скопје – Еве каде може да се пријавите!

    Во недела на 26 декември, по пауза од една година, повторно ќе се одржи традиционалната Coca-Cola Дедомразовска трка, во која повеќе стотици учесници во дедомразовски костуми ќе трчаат во главниот град.     Трката покрај натпреварувачки има и забавен карактер па во неа се добродојдени да се пријават учесници од сите старосни групи. […]