Categories: Музика и Филм

„Само сврти се“ – Балада со темел од емоции и уметност на Лара Иванова и Панче Касапски

  Во преостанатите денови од последниот месец од годината, македонската музичка сцена на крајот на 2021ва, започнува да добива сè…

Повеќе