Алтернатива Настани

Тридневна бесплатна ЛЕГО работилница во Ист Гејт Мол

  Првите години од детството се најважни за правилен детски развој. Учењето за светот околу нас преку забава и логички предизвици, пропратени со голема поддршка, нега и љубов, се едни од најдобрите начини за здрава нега на детскиот ум. Последниот викенд од јануари најголемиот регионален шопинг центар од европски ранг се очекува да биде исполнет […]