Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Министерот Сали ја посети родилката Оксана од Украина во Чаир

    Министерот за здравство, Беким Сали денеска ја посети Специјалната болница по гинекологија и акушерство „Мајка Тереза“- Скопје, Чаир, каде ја посети Оксана од Украина.         – Оксана од Украина на свет донесе девојче, тешко 3.890 кг и долго 54 см. Таа и новороденчето се во добра состојба, тимот од гинеколози, […]