Вести Македонија Ударни вести

Аплицирајте на повикот на Општина Центар за нега на стари лица во домашни услови

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, ги повика повозрасните жители на општината да аплицираат на јавниот повик за нега во домашни услови. Со овој проект 90 граѓани од Општина Центар добиваат помош и поддршка при извршувањето на домашните работи, од страна на стручни и обучени лица. Ефектите и придобивките од овој проект, кој Општина […]