Вести Македонија Ударни вести

Положување свежо цвеќе по повод 24 Мај – Денот на сесловенските просветители „Св.Кирил и Методиј”

  Делегација на Собранието, предводена од потпретседателот Горан Мисовски, во состав Даниела Маркоска и Зоран Коцевски, по повод одбележување на 24 Мај – Денот на сесловенските просветители „Св.Кирил и Методиј”, денеска во 12:00 часот, ќе положи венец свежо цвеќе пред споменикот на „Св.Кирил и Методиј” на платото на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј”- Скопје.