Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Средба на Пендаровски со претставници на Струковиот синдикат на контролори на летање

  Претседателот Стево Пендаровски денеска ги прими Александар Тасевски, претседател на Струковиот синдикат на контролори на летање и Горан Гавровски,…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

МО ја поздрави одлуката на Независниот синдикат за професионални војници да отстапи од штрајкот

  Министерството за одбрана ја поздравува одлуката на Независниот синдикат да се повлече од штрајкот откако министерката за одбрана Славјанка…

Повеќе