Categories: Алтернатива, Културен Шок, Музика и Филм, Настани

Режисерот Унковски со претстава “Сите сме птици” во МНТ

  По пауза од 9 години, славниот театарски режисер Слободан Унковски повторно режира претстава во МНТ. Станува збор за претставата…

Read More