Вести Македонија Ударни вести

Чистење и уредување на кејот на река Вардар

    Екипи на ЈП Улици и патишта по налог на Град Скопје, изминатиов период активно работат на чистење на косините и коритото реката Вардар, како и на санацијата на постоечките елементи кои се оштетени а се од големо значење за нормално функционирање на граѓаните. Како дел од тековните активности на ЈП Улици и патишта […]