Вести Македонија Ударни вести

Спасовски на средба со раководството на Генералниот секретаријат на ИНТЕРПОЛ во Лион

    Делегација на МВР предводена од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, во рамки на официјалната посета на Генералниот секретаријат на Меѓународната организација за криминалистичка полиција – ИНТЕРПОЛ со седиште во Лион, Франција, денеска оствари средби со Генералниот секретар на Интерпол Јурген Сток, Извршниот директор Стефан Кавана и одговорниот на Интерпол за Европа, Франц […]