Алтернатива Музика и Филм Настани

Во Кинотека ќе се прикаже филмот “ПРЕВРТЕНО” на Игор Иванов-Изи

  На 20 октомври, со почеток во 20:00 часот, во Кинотеката ќе биде прикажан филмот ПРЕВРТЕНО на Игор Иванов-Изи, по повод 15 години од неговата премиера.         Кога во 2007 година на Интернационалниот филмски фестивал во Карлови Вари, Чешка, премиерно беше прикажан дебитантскиот долгометражен игран филм ПРЕВРТЕНО (Upside Down) на Игор Иванов-Изи, […]