Вести Македонија Став Ударни вести

Советот на Амбасадори е загрижен околу пропустите за издавање на државјанство на Онишченко

  Совет на амбасадори е изненаден и загрижен што одреден вид неприфатливи дејствија на непотизам, партиско влијание и небрежност, како што овие денови објавуваат медиумите од реакциите нс дипломатските претставништва акредитирани во земјата, доаѓаат од важни државни институции и органи на државна управа како што се М-НАВ, Совет на јавни обвинители и посебно АНБ. Советот […]