Categories: Вести, Македонија

Во Лондон 44 медали за учениците од Песталоци на Детската олимпијада во знаење

  Општина Центар е горда на 6-те ученици Максим Танески, Андрија Крстиќ, Петар Калкашлиев, Корнелија Паниан, Калина Чакаровска и Ангела…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија

ООУ „Ј. Х. Песталоци“ добива сензорна соба за учениците со образовни потешкотии

  Учениците со образовни потешкотии во основното училиште „Ј. Х. Песталоци“ добиваат нова и комплетно опремена сензорна соба. Собата расплага…

Повеќе