Вести Изјави Македонија

ДРВОРЕДОТ НА УЛИЦАТА МАКСИМ ГОРКИ ОБНОВЕН СО 18 JАПОНСКИ ЦРЕШИ

Во рамките на есенската сезона на садење денеска на улица ,,Максим Горки” беше засаден дрворед од 18 висококвалитетни повеќегодишни садници од видот јапонски цреши ( како донација од вработените во локалната канцеларија на Европската банка за обнова и развој во Република Северна Македонија.) – Во името на Град Скопје сакам да упатам благодарност до вработените […]