Алтернатива Настани

Фестивал „КУПУВАЈ ЛОКАЛНО“ во Охрид

  Утре на 22 декември, со почеток од 12:00 часот во холот на Факултетот за Туризам и Угостителство ̶ Охрид ќе се одржи Фестивал на локални производи „Купувај Локално“.   Фестивалот има за цел да ги презентира локалните производители на храна, рачни ракотворби и други уникатни производи кои се автентични за ова поднебје. Настанот е […]