Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

Руска амбасада: Османи шпекулираше за „жртви на руската агресија“

    Руската амбасада во Скопје упати реакција до министерот за надворешни работи Бујар Османи.       Претседавачот со…

Повеќе