Вести Македонија Став Ударни вести

За луѓе се работи, но и за политички калкулации и кукавичлук – Ида Мантон

  Слоганот на македонското Претседателсво со ОБСЕ е “It’s About People” и затоа ќе е доблесно МНР да побара помош и поддршка за да си ги заштити националните интереси, интегритетот, суверенитетот, јазикот и идентитетот. Како Османи планира на другите луѓе на територијата на која се простира ОБСЕ да им ги гарантира правата ако не може […]