Алтернатива Настани

Љубовни песни од Балканот “СЕВДА” во Филхармонија

  Љубовни песни од Балканот во аранжман на Дијана Имери Илкоска, 16 февруари, Филхармонија Диригент: Дијана Имери Илкоска Солисти: Божо Вречо – вокал (Босна и Херцеговина) Васил Хаџиманов – пијано (Србија)   „Свирајте ми тихо, тише“ (автор Тома Здравковиќ) солисти: Божо Вречо – вокал и Васил Хаџиманов – пијано „Севда“ (турска народна песна) солисти: Божо […]