Вести Македонија Ударни вести

Обезбедени средства за санација и унапредување на колекторскиот систем Охрид – Струга

  Министерката за животна средина и просторно планирање Каја Шукова и в.д. директорот на Јавното Претпријатие Колекторски Систем – Скопје, Владимир Алексијоски, потпишаа Договор за доделување на средства за санација и унапредување на ефикасноста на колекторскиот систем Охрид – Струга. За санацијата на Колекторскиот систем, од буџетот на Министерството за животна средина и просторно планирање […]