Вести Македонија Став Ударни вести

Демократски сојуз: Поднесен Закон против високата корупција

  Денес Павле Трајанов, претседател на ДС и пратеник, поднесе Предлог-закон за борба против тешките облици на организиран криминал и висока корупција, со кој започнува „војна“ за искоренување на корупцијата и изградба на современа и демократска држава и држава полноправна членка на Европската Унија. Пратениците и партиите коишто ќе го поддржат донесувањето и спроведувањето на […]