Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Што е потребно за создавање услови секое дете да расте во семејна средина полна со љубов?

  УНИЦЕФ објави нов регионален извештај во кој се нагласува дека речиси половина милион деца или 456.000 деца во регионот на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Средба на министерот Mеџити со претставничката на УНИЦЕФ, Патриција ДиЏовани

  На денешната средба на министерот за здравство, д-р Фатмир Mеџити со претставничката на Фондот за деца на Обединетите нации…

Повеќе